Privacy Notice

Vi anerkender vigtigheden af ​​at beskytte privatlivets fred for personlige oplysninger. Vi har etableret politikker og rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de oplysninger, du giver. Når du registrerer en konto hos os, giver du samtykke til denne proces og indsendt personoplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Denne fortrolighedspolitik gælder for alle beskyttede personlige oplysninger indsamles, vedligeholdes eller anvendes af os.

Hvilke oplysninger indsamler vi

Vi indsamler personlige oplysninger fra de besøgende, der registrerer deres oplysninger (navn, køn, adresse, telefonnummer (r), e-mail osv.) for at oprette en konto.

Hvordan vi bruger de oplysninger, du giver

Hvis du giver os dine personlige oplysninger, så med dit samtykke, vil vi bruge disse oplysninger til at holde dig informeret om vores særlige begivenheder eller kampagner, og / eller behandle den rækkefølge, du kan placere. Ellers kan vi bruge oplysninger, du giver os kun at gennemgå vores resultater og til at forbedre vores service til dig, eller til at kommunikere med dig om din ordre.

Vi deler dine oplysninger med andre

Vi vil aldrig sælge, udleje eller videregive vores kunders navne, adresser, e-mailadresser eller andre personlige oplysninger til nogen anden enhed. Medmindre vi er forpligtet til at gøre det ved lov eller i forbindelse med en retssag eller retssag.
Tilbage